Lake Mead

Da var det dags for annu ett inlagg om ett misslyckat jobb. Denna gangen nara Las Vegas vid Lake Mead. Resan borjade med att ledaren av vara tre supervisors var sjuk, men vad spelar det for roll, vi hade ju tva kvar. Problemet vara bara att dessa tva "supervisors" inte hade en blekfet javla aning vad vi skulle gora. En bogig parkranger sa att vi skulle bygga staketet sa rakt som mojligt for varan gps fungerade tydligen inte heller. Ogonmatten var varan van i en situation som denna. Jag (Erik) och Pontus tog en masskinborr och borjade gora hal i marken for att sedan satta i jarnpinnar i marken. Efter cirka 20 pinnar kollar vi linjen och ser att en blind och dov gubbe kunde gjort jobbet battre. Pinnarna var inte i linje alls. Vi hade skapat en halvmane av jarnpinnar som var omojliga att fa upp ur marken.

Nasta dag packade vi ihop talten och begav oss av till stranden dar vi skulle bo i tva natter. Det var riktigt skont att fa bada i Lake Mead. Efter badet luntade vi ihop en eld som vi satt runt resten av kvallen. Inget jobb den dagen. Dagen efter jobbade vi ingenting heller for vi fick tre punkteringar pa bilarna. Vi kunde heller inte aka till jobbplatsen eftersom vi var tvugna att ha en fyrhjulsdriven bil vilket vi saklart inte hade. Veckan fortsatte likadant...

Sista dagen akte vi for att bada i varma kallor vilket var helgrymt! Runt 45 grader i vattnet. Efterat bestamde vi oss for att hoppa fran klippor i Coloradofloden som var mycket kyligare an de varma kallorna. Men det var vart det!

Imorgon blir det Las Vegas med Britter och en hollendare. En av britterna som ar skotte vaknade upp idag och var dretebakis. Han hade ett hjarta malat pa halsen och kom inte ihag mycket fran gardagen. Rolig morgon.


Campingplatsen vid stranden.


Lake Mead.


Pontus vid Coloradofloden. Med mossan ser han ut som tjuven i filmen "Ensam hemma".


Kevke-bus och jag vid Coloradofloden.


Bad i dom varma kallorna.


Ha det fint!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0