...

Det har hant nagot valdigt tragiskt inom ACE. Sju personer skulle aka pa roadtrip till Colorado i torsdags. Pa vagen dit intraffade en trafikolycka och tre personer avled. Vi har annu inte fatt mer information om handelsen. De fyra andra i bilen ligger pa sjukhus med stabilt tillstand. Vi kommer fa reda pa mer om handelsen nar polisrapporten kommer ut.

YoonGun Kwak

Vi traffade Gun samma dag som vi kom till ACE och blev aven placerade pa samma projekt. Projektet var Zion. Aven om vi inte arbetade pa det projektet sa larde vi kanna alla. Eftersom vi hade sa manga lediga dagar efter vad som hande i Zion bestamde vi oss for att aka till San Diego och Los Angeles med Gun, Doro och Bolette. Gun var forare i bilen och var en mycket glad person. Aven om Vi bara kande Gun i cirka fem veckor sa har vi manga minnen. Vi larde honom nagra svenska fraser som till exempel: "Laget?" "Bra tack" "Din javel" " Dra at helvette" med mera. Att komma tillbaka fran ett projekt och se Gun titta upp och saga "laget?" var helt underbart.

Samma dag som vi hade snaggat haret kom vi till huset dar Gun bodde. Vi vandrade upp till hans rum och rakade vacka honom. Vi vistte att han skulle skratta nar han fick se vara nya frisyrer men han kollade bara pa oss och pratade som vanligt. Vi markte att han letade efter nagot i sangen och till slut hittade han sina glasogon. Han satte pa sig glasogonen och kollade pa oss igen. Blicken och hela ansiktsuttrycket kommer vi aldrig glomma. Han brast sedan ut i skratt och vi blev fotade pa hans nya Ipod touch, hans forsta kort pa sin Ipod.





Juriaan Sack

Juriaan traffade vi nagra dagar fore vi skulle aka pa varat andra projekt i Zion. Juriaan foljde med oss till bion dar vi larde kanna honom lite battre. Forsta dagarna pa projektet i Zion fick vi jobba med Juriaan. Juriaan var en kille som gillade att prata och efter de tva forsta dagarna hade vi pratat om mycket. Framfor allt det drogliberala Holland.

Efter projektet i Zion bestamde vi oss for att aka till Las Vegas. Personerna i bilen bestod av: Erik, Anton, Juriaan, Gun och Won-Beum. Juriaan var DJ for resan och musiken bestod mestadels av Hip Hop. "Empire state of mind" spelades manga ganger. Val framme i Las Vegas bestamde vi oss for att checka in pa hotellet "Cirkus Cirkus". Vi fick bo i en penthouse suite med Gun och Juriaan. Juriaan med sina nyinkopta Bose-hogtalare spelade musiken for kvallen. En kvall att minnas!





Patrick Munsie

Patrick bodde i samma hus som oss de forsta tva veckorna. Patrick var placerad pa samma schema som Pontus och var aven pa samma projekt som Pontus i Wupatki. Han gick och shoppade med oss forsta dagarna och hans engelska accent hordes tydligt. Vi kande honom inte speciellt bra men han var en valdigt trevlig kille.




Ni ar alla djupt saknade och vi tanker mycket pa er!

Kommentarer
Postat av: Tore o Britt-Marie

Det var tragiskt det som hände. Ni ska veta att vi här hemma tänker på er! Ha det gott.

2010-10-19 @ 21:40:08
Postat av: Christina

Vilket fint blogginlägg ni gjort om era vänner! Ni fick deras vänskap och ni har trots allt det hemska som hänt även härliga minnen med dem att ta med er hem. Snacka med varandra om både det jobbiga och roliga nu när ni äntligen får komma ut på samma uppdrag. Sköt om er och så ses vi snart!

2010-10-20 @ 08:12:20
Postat av: Carina

Ja ni har verkligen skrivit jättefint, man blir rörd när man läser era fina ord om era bortgångna vänner.Må så gott ni kan. Kram på er!

2010-10-20 @ 20:28:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0